0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Пляшка для очищення води LifeSaver Bottle

7 566 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  LifeSaver
  • Модель:  LifeSaver Bottle

При втраті надійного джерела чистої води пляшка LifeSaver дозволяє використовувати воду з природних джерел, таких як ставки, озера і річки, щоб уникнути зневоднення і захистити вас від вірусів, бактерій або цист, що переносяться через воду. Від кемпінгу або подорожі до підготовки до надзвичайних ситуацій, ви можете вижити і досягти успіху в найскладніших умовах із пляшкою LifeSaver. Змінний картридж може відфільтровувати до 6000 літрів води...Детальніше
Характеристики:
  • Додаткові характеристики пропускна можливість 2.5л/хв; ресурс фільтру 6 000 л
  • Об'єм, л 0.75
  • Особенности очищення від бактерій, вірусів 99,99%; опційний фільтр з активованим вугіллям знижує вміст хімічних речовин та важких металів, а також покращує смак та запах.
7 566 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

При втраті надійного джерела чистої води пляшка LifeSaver дозволяє використовувати воду з природних джерел, таких як ставки, озера і річки, щоб уникнути зневоднення і захистити вас від вірусів, бактерій або цист, що переносяться через воду. Від кемпінгу або подорожі до підготовки до надзвичайних ситуацій, ви можете вижити і досягти успіху в найскладніших умовах із пляшкою LifeSaver. Змінний картридж може відфільтровувати до 6000 літрів води.
Характеристики
Додаткові характеристики пропускна можливість 2.5л/хв; ресурс фільтру 6 000 л
Об'єм, л 0.75
Особенности очищення від бактерій, вірусів 99,99%; опційний фільтр з активованим вугіллям знижує вміст хімічних речовин та важких металів, а також покращує смак та запах.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися