0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

TV РОЗЕТКА КІНЦЕВА АНТРАЦИТ Schneider Electric Asfora EPH3200171

276 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Schneider Electric
  • Модель:  Schneider Electric Asfora EPH3200171

TV-розетка Schneider Electric Asfora EPH3200171 кольору антрацит - це готовий до встановлення виріб. TV-розетка – кінцева, а штекер типу "тато" IEC 9,52 мм. Спосіб кріплення - монтажні лапки. Розмір цієї TV-розетки становить 71 мм, 71 мм і 38 мм, з глибиною виступу 10 мм. Передбачено прихований монтаж. Глянцеве покриття робить його яскравим та привабливим. Клеми безгвинтові. Ступінь захисту IP20. Виготовлена ​​з матеріалу ABS (акрилонітрил-бутадієн-стирол). Має мідний провідник. Крім того,..Детальніше
276 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

TV-розетка Schneider Electric Asfora EPH3200171 кольору антрацит - це готовий до встановлення виріб. TV-розетка – кінцева, а штекер типу "тато" IEC 9,52 мм. Спосіб кріплення - монтажні лапки. Розмір цієї TV-розетки становить 71 мм, 71 мм і 38 мм, з глибиною виступу 10 мм. Передбачено прихований монтаж. Глянцеве покриття робить його яскравим та привабливим. Клеми безгвинтові. Ступінь захисту IP20. Виготовлена ​​з матеріалу ABS (акрилонітрил-бутадієн-стирол). Має мідний провідник. Крім того, вона має знак якості CE. Більше того, TV-розетка кваліфікується як екологічний продукт преміум-класу. Не містить ртуті. Крім того, TV-розетка спеціально розроблена для житлових та невеликих комерційних приміщень. Asfora - це серія електроустановчих виробів, включаючи електричні вимикачі, світлорегулятори, інформаційні та силові розетки, а також вимикачі для жалюзі. Витончений елегантний дизайн ідеально гармонує практично з будь-яким інтер’єром. Продукція Asfora приємна на дотик, як і на око, виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, які з часом не жовтіють.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися