0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Смарт розетка Dahua DHI-ICS1-W2(868)

0 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Dahua
  • Модель:  Dahua DHI-ICS1-W2(868)

Розумна розетка — це інтуїтивно зрозумілий перемикач живлення. Можна дистанційно керувати через мобільний додаток, запланувати ввімкнення та вимкнення та налаштовати на автоматичне ввімкнення. Двосторонній радіочастотний зв'язок. Відображає стан за допомогою світлодіодного індикатора. Підтримує хмарне оновлення та автоматичне відновлення після збою оновлення. Забезпечує захист від перевантаження по струму, перенапруги та перегріву. Вимірює напругу, струм і температуру. Генерує статисти..Детальніше
0 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Розумна розетка — це інтуїтивно зрозумілий перемикач живлення. Можна дистанційно керувати через мобільний додаток, запланувати ввімкнення та вимкнення та налаштовати на автоматичне ввімкнення. Двосторонній радіочастотний зв'язок. Відображає стан за допомогою світлодіодного індикатора. Підтримує хмарне оновлення та автоматичне відновлення після збою оновлення. Забезпечує захист від перевантаження по струму, перенапруги та перегріву. Вимірює напругу, струм і температуру. Генерує статистику енергоспоживання, яку можна скинути, щоб очистити. Режим керування виходом можна вибрати між бістабільним і імпульсним режимами.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися