0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

ударний потай 6х40 (100шт) Дюбель Ziplex

36 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Ziplex
  • Модель:  Дюбель Ziplex

Дюбель швидкого монтажу потай 6x40 Ziplex™ — це кріпильна пара, що являє собою втулку, виготовлену з поліпропілену та ударного сталевого поцинкованого шурупа. Це кріплення встановлюється за допомогою забивання шурупа у дюбель-втулку, що значно пришвидшує роботу з ним. Ось чому його також називають дюбелем швидкого монтажу. Високу якість лиття та використовуваної сировини складно не помітити, просто узявши цей кріпильний виріб у руки. Сама конструкція втулки також вдосконалена для утв..Детальніше
36 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Дюбель швидкого монтажу потай 6x40 Ziplex™ — це кріпильна пара, що являє собою втулку, виготовлену з поліпропілену та ударного сталевого поцинкованого шурупа. Це кріплення встановлюється за допомогою забивання шурупа у дюбель-втулку, що значно пришвидшує роботу з ним. Ось чому його також називають дюбелем швидкого монтажу. Високу якість лиття та використовуваної сировини складно не помітити, просто узявши цей кріпильний виріб у руки. Сама конструкція втулки також вдосконалена для утворювання більш міцного зчеплення у місці розтуляння розпору та запобігання вириванню елемента. Це дозволяє використовувати дюбель швидкого монтажу потай для роботи не тільки з щільними, але і порожнистими матеріалами. Шліцьова головка шурупа дозволяє виконати демонтаж виробу у разі потреби.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися