0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Радіопульт дистанційного керування FAAC XT2 868 SLH LR

0 грн.
  • Нет в наличии
  • Модель:  FAAC XT2 868 SLH LR

Крім стильного дизайну, пульт до воріт Faac XT2 868SLH LR характеризується: Двома активними каналами, які дають змогу керувати парою незалежних автоматичних об'єктів. Високим класом волого/пилу захисту – IP44. Стабільним та чітким сигналом, стійким до багатьох видів перешкод. Повна сумісність з моделями Faac, зібраними в лінійку SLH. Робочою частотою 868 МГц та системою динамічного кодування, що забезпечують високий рівень безпеки. Величезним радіусом дії у відкритому просторі, що дося..Детальніше
Характеристики:
  • Захист IP44
  • Особенности радіус дії до 150 м
  • Тип сигналу 868 МГц
0 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Крім стильного дизайну, пульт до воріт Faac XT2 868SLH LR характеризується: Двома активними каналами, які дають змогу керувати парою незалежних автоматичних об'єктів. Високим класом волого/пилу захисту – IP44. Стабільним та чітким сигналом, стійким до багатьох видів перешкод. Повна сумісність з моделями Faac, зібраними в лінійку SLH. Робочою частотою 868 МГц та системою динамічного кодування, що забезпечують високий рівень безпеки. Величезним радіусом дії у відкритому просторі, що досягає 150 метрів, що робить пульт максимально зручним у використанні.
Характеристики
Захист IP44
Особенности радіус дії до 150 м
Тип сигналу 868 МГц
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися