0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Перехідник з RJ45 в F, для автомобільних IP камер RJ45 to F

630 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Hikvision
  • Модель:  RJ45 to F

Одним із корисних аксесуарів компанії Hikvision є перехідник формату RJ45 to F. Це 30-сантиметровий кабель, призначений для підключення автомобільних мережевих відеокамер. З одного боку, провід має поширений RJ45-інтерфейс. Важливо, що це порт. З іншого боку - антенний штекер F-стандарту. Завдяки такому адаптеру, можна провести Ethernet від IP-камери, увімкнувши її в менш звичне гніздо. Перехідник, що розглядається, відрізняється щільним, добре захищеним ізоляційним покриттям білого кольору. Зас..Детальніше
630 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Одним із корисних аксесуарів компанії Hikvision є перехідник формату RJ45 to F. Це 30-сантиметровий кабель, призначений для підключення автомобільних мережевих відеокамер. З одного боку, провід має поширений RJ45-інтерфейс. Важливо, що це порт. З іншого боку - антенний штекер F-стандарту. Завдяки такому адаптеру, можна провести Ethernet від IP-камери, увімкнувши її в менш звичне гніздо. Перехідник, що розглядається, відрізняється щільним, добре захищеним ізоляційним покриттям білого кольору. Застосування та повноцінна передача потоку можливі без додаткових перетворювачів. Подібне форматування з'єднань популярне у техніці відеоспостереження відповідного класу.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися