0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

HD відео балун DS-1H18S/E(C)

164 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Hikvision
  • Модель:  DS-1H18S/E(C)

Для підключення камер відеоспостереження до реєстраторів та покращення якості передачі, використовуються пасивні відео балуни. Універсальним серед них є продукт від Hikvision, моделі DS-1H18S/E. Пристрій складається зі штекера, невеликого дроту та корпусу із затискачем для кабелю типу «кручена пара». Одне підключення здійснюється двома балунами, що входять до комплекту. Перший встановлюється безпосередньо на відеокамері, а другий входить у реєстратор. Між ними простягається провід до..Детальніше
Характеристики:
  • Дальність передачі без PoC 250 м, з PoC 150 м
  • Інтерфейси BNC-M
  • Робоча температура -10-55ºC
  • Тип сигналу HDCVI/TVI/AHD/CVBS
164 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Для підключення камер відеоспостереження до реєстраторів та покращення якості передачі, використовуються пасивні відео балуни. Універсальним серед них є продукт від Hikvision, моделі DS-1H18S/E. Пристрій складається зі штекера, невеликого дроту та корпусу із затискачем для кабелю типу «кручена пара». Одне підключення здійснюється двома балунами, що входять до комплекту. Перший встановлюється безпосередньо на відеокамері, а другий входить у реєстратор. Між ними простягається провід довжиною до 150-250 метрів. Наявність DS-1H18S/E гарантує придушення створюваних при прямому включенні перешкод. Також є захист від перенапруги і можливість уникнути накладання сигналу при використанні декількох камер. 
Характеристики
Дальність передачі без PoC 250 м, з PoC 150 м
Інтерфейси BNC-M
Робоча температура -10-55ºC
Тип сигналу HDCVI/TVI/AHD/CVBS
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися
Показати ще