0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Гофтруба d16 з протяжкою чорна Kopos 320N 

601 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Kopos
  • Модель:  Kopos 320N 

Гнучка пластикова гофрована труба (гофра) застосовується для монтажу прихованої електричної проводки. Підходить для встановлення на поверхні, у стяжці, під штукатуркою. Застосовується для монтажу в пустотілі стіни, штукатурені стіни та стелі. Для легкого та безпечного затягування кабелю в гофру, усередині неї протягнута сталева протяжка. Гофротруба виготовлена ​​із самозагасаючого ПВХ стійкого до дії ультрафіолету, має механічну стійкість 320 N на 5см. Дозволяється установка в приміщеннях з можл..Детальніше
Характеристики:
  • Довжина 50 м
  • Розмір діаметр зовнішній 16 мм, внутрішній 10.7 мм
  • Тип устройства Гофрована труба ПВХ
601 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Гнучка пластикова гофрована труба (гофра) застосовується для монтажу прихованої електричної проводки. Підходить для встановлення на поверхні, у стяжці, під штукатуркою. Застосовується для монтажу в пустотілі стіни, штукатурені стіни та стелі. Для легкого та безпечного затягування кабелю в гофру, усередині неї протягнута сталева протяжка. Гофротруба виготовлена ​​із самозагасаючого ПВХ стійкого до дії ультрафіолету, має механічну стійкість 320 N на 5см. Дозволяється установка в приміщеннях з можливістю вибуху горючих газів і парів зони 2, а також приміщення з можливістю вибуху горючого пилу зони 22.
Характеристики
Довжина 50 м
Розмір діаметр зовнішній 16 мм, внутрішній 10.7 мм
Тип устройства Гофрована труба ПВХ
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися