0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

для гофри d 25 сіре (100 шт) Крепление Ziplex

68 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Ziplex
  • Модель:  Крепление Ziplex

Кліпса для гофротруби Ø 25 сіра Ziplex™ виробляється з поліпропілену PP A4. Підходить для фіксації гофрованих та гладких ПВХ труб з зовнішнім діаметром 25 мм під час монтажу кабельних трас та електромереж різного призначення на горизонтальних та вертикальних поверхнях. Являє собою державку-затискач з ребрами жорсткості для якісної фіксації об’єкту та отвором у її основі для його встановлення на робочу поверхню за допомогою шурупа або дюбеля. Конструкція кріпильних виробів така..Детальніше
Характеристики:
  • Робоча температура –20 - +100 °C
  • Розмір Максимальний діаметр кабелю, мм 25; Діаметр свердла, мм 5.5
68 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Кліпса для гофротруби Ø 25 сіра Ziplex™ виробляється з поліпропілену PP A4. Підходить для фіксації гофрованих та гладких ПВХ труб з зовнішнім діаметром 25 мм під час монтажу кабельних трас та електромереж різного призначення на горизонтальних та вертикальних поверхнях. Являє собою державку-затискач з ребрами жорсткості для якісної фіксації об’єкту та отвором у її основі для його встановлення на робочу поверхню за допомогою шурупа або дюбеля. Конструкція кріпильних виробів така, що їх можливо поєднувати у блоки, використовуючи передбачені для цього вийми з обох боків затискувача.
Характеристики
Робоча температура –20 - +100 °C
Розмір Максимальний діаметр кабелю, мм 25; Діаметр свердла, мм 5.5
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися