0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

для гофри d 20 сіре (100 шт) Крепление

83 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Ziplex
  • Модель:  Крепление

Кліпса для гофротруби Ø 20 сіра виробляється з поліпропілену. Підходить для фіксації гофрованих та гладких труб, а також відкритого кабелю з максимальним діаметром у 20 мм. Використовується при прокладанні кабельних трас та електромереж різного призначення всередині та поза приміщенням. Являє собою затискувач з отвором у основі, що встановлюється на робочу поверхню за допомогою шурупа або дюбеля. При розрахунку витрати скоби для кріплення метра труби або кабелю на монтажну поверхню треба ..Детальніше
Характеристики:
  • Робоча температура –20 - +100 °C
  • Розмір Максимальний діаметр кабелю, мм 20; Діаметр свердла, мм 5.5
83 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Кліпса для гофротруби Ø 20 сіра виробляється з поліпропілену. Підходить для фіксації гофрованих та гладких труб, а також відкритого кабелю з максимальним діаметром у 20 мм. Використовується при прокладанні кабельних трас та електромереж різного призначення всередині та поза приміщенням. Являє собою затискувач з отвором у основі, що встановлюється на робочу поверхню за допомогою шурупа або дюбеля. При розрахунку витрати скоби для кріплення метра труби або кабелю на монтажну поверхню треба врахувати можливість їх провису та запобігти їй. За потреби виріб можна з’єднати у блоки, зменшивши при цьому кількість монтажних отворів для установлення.
Характеристики
Робоча температура –20 - +100 °C
Розмір Максимальний діаметр кабелю, мм 20; Діаметр свердла, мм 5.5
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися