0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Щит на 3 модуля Schneider Electric Kaedra 13975

665 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Schneider Electric
  • Модель:  Schneider Electric Kaedra 13975

Водонепроникний щит Kaedra - це міні-щит для поверхневого монтажу для модульного обладнання. Його розмір 1 ряд з 3 модулів по 18 мм. Щит призначений для внутрішнього або зовнішнього встановлення. Ступінь захисту IP65. У комплект поставки входять прозорі зелені дверцята. Колір світло-сірий (RAL 7035). Призначений для установки в житлових та невеликих комерційних будівлях і промисловості. Кабелі можна підводити у верхній або нижній частині корпусу через 1 попередньо підготовлених місць для підведе..Детальніше
Характеристики:
  • Габарити (Ш) 80 мм x (В) 150 мм x (Г) 98 мм
  • Кількість рядів (модулів) 3
665 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Водонепроникний щит Kaedra - це міні-щит для поверхневого монтажу для модульного обладнання. Його розмір 1 ряд з 3 модулів по 18 мм. Щит призначений для внутрішнього або зовнішнього встановлення. Ступінь захисту IP65. У комплект поставки входять прозорі зелені дверцята. Колір світло-сірий (RAL 7035). Призначений для установки в житлових та невеликих комерційних будівлях і промисловості. Кабелі можна підводити у верхній або нижній частині корпусу через 1 попередньо підготовлених місць для підведення. Він оснащений задньою пластиною та передньою кришкою з виїмкою. Забезпечується DIN-рейкою. Немає клемної колодки та кріплення для клемної колодки. Набір для маркування також постачається разом зі щитом. Клас електроізоляції - клас II (подвійна ізоляція). Категорія перенапруги II класу. Розсіювана потужність 0. Номінальний струм In до 63А. Цей продукт відповідає стандарту МЕК 61439-3.
Характеристики
Габарити (Ш) 80 мм x (В) 150 мм x (Г) 98 мм
Кількість рядів (модулів) 3
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися