0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Ланцюг 40 см (1,1 мм) Bosch (F.016.800.258)

899 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Bosch
  • Модель:  Bosch (F.016.800.258)

Ланцюг є ключовим компонентом пилки. Пильні ланцюги використовуються для різання деревини. Сучасні ланцюги для пилок розраховані на високу потужність. Високошвидкісні ріжучі конструкції забезпечують великий запас міцності, а також надійність у використанні. Для оптимізації вашої пилки і досягнення великої продуктивності, незалежно від складності роботи, потрібно зробити правильний вибір пиляльного ланцюга. У нашому асортименті завжди знайдуться ланцюги, які відповідають вашим потребам, які Ви зм..Детальніше
899 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Ланцюг є ключовим компонентом пилки. Пильні ланцюги використовуються для різання деревини. Сучасні ланцюги для пилок розраховані на високу потужність. Високошвидкісні ріжучі конструкції забезпечують великий запас міцності, а також надійність у використанні. Для оптимізації вашої пилки і досягнення великої продуктивності, незалежно від складності роботи, потрібно зробити правильний вибір пиляльного ланцюга. У нашому асортименті завжди знайдуться ланцюги, які відповідають вашим потребам, які Ви зможете купити за відповідною ціною.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися