0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Термодетектор Bosch UniversalTemp (0603683100)

2 530 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Bosch
  • Модель:  Bosch UniversalTemp (0603683100)

Вимірювати температуру поверхні за допомогою UniversalTemp дуже просто. Інфрачервона лазерна технологія забезпечує широкий діапазон вимірювання від -30 °C до + 500 °C. Виберіть один із трьох режимів вимірювання для підвищення точності результатів залежно від матеріалу або перемикайтеся між разовим та безперервним режимами для налаштування результатів. Ергономічна конструкція термометра з інвертованим сегментним дисплеєм та підсвічуванням покращує видимість результатів, полегшуючи їх чита..Детальніше
2 530 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Вимірювати температуру поверхні за допомогою UniversalTemp дуже просто. Інфрачервона лазерна технологія забезпечує широкий діапазон вимірювання від -30 °C до + 500 °C. Виберіть один із трьох режимів вимірювання для підвищення точності результатів залежно від матеріалу або перемикайтеся між разовим та безперервним режимами для налаштування результатів. Ергономічна конструкція термометра з інвертованим сегментним дисплеєм та підсвічуванням покращує видимість результатів, полегшуючи їх читання. Під час роботи відображаються поточні та попередні вимірювання для швидкого ознайомлення. Вимірюйте температуру в холодильнику або морозильній камері, в духовці або на випічці піци або перевіряйте ізоляцію вікон для пошуку теплових містків.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися