0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Шурупокрут-дриль Einhell TE-CD

4 620 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Einhell
  • Модель:  Einhell TE-CD

Шурупокрут має міцну, довговічну металеву 2-ступінчасту коробку передач і потужний двигун з високим крутним моментом, забезпечуючи достатню потужність для закручування і високошвидкісного свердління. TE-CD 18/2 Li +39 має одномуфтовий патрон, функцію швидкої зупинки та автоматичне блокування шпинделя, що дозволяють користувачеві швидко замінювати біти без будь-яких додаткових інструментів. Електронне регулювання швидкості дозволяє контролювати швидкість при делікатних роботах, а муфта регулюванн..Детальніше
Характеристики:
  • Додаткові характеристики реверс; регулювання обертів
  • Особенности Швидкість обертання: 350 об/хв 1250 об/хв
  • Живлення акумулятор Li-Ion 18 В 2.5 А•г
4 620 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Шурупокрут має міцну, довговічну металеву 2-ступінчасту коробку передач і потужний двигун з високим крутним моментом, забезпечуючи достатню потужність для закручування і високошвидкісного свердління. TE-CD 18/2 Li +39 має одномуфтовий патрон, функцію швидкої зупинки та автоматичне блокування шпинделя, що дозволяють користувачеві швидко замінювати біти без будь-яких додаткових інструментів. Електронне регулювання швидкості дозволяє контролювати швидкість при делікатних роботах, а муфта регулювання крутного моменту, запобігає надмірній затяжці шурупів. Ергономічні м'які накладки на корпусі, LED підсвічування робочої зони та практична кліпса для ременя збільшують комфорт у використанні. Інструмент поставляється з 2,5 Ah акумулятором та швидким зарядним пристроєм у практичному пластиковому кейсі та з набором біт та свердл 39 шт.
Характеристики
Додаткові характеристики реверс; регулювання обертів
Особенности Швидкість обертання: 350 об/хв 1250 об/хв
Живлення акумулятор Li-Ion 18 В 2.5 А•г
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися