0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Пилосос будівельний Bosch AdvancedVac 20

7 998 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Bosch
  • Модель:  Bosch AdvancedVac 20

Передбачені гачки із гумками для зберігання шланга. Вбудована розетка для синхронного увімкнення-вимкнення інструменту та пилососу. Має універсальний адаптер для підключення будь-яких інструментів Bosch Green. Змінний фільтр та мішок для чистої роботи. Підходить для сухого та вологого прибирання. Обладнаний зливним отвором для води. Оснащений функцією всмоктування та здування. Велика сила всмоктування. Універсальне застосування, придатне як для майстерні, так і для збирання будівельного або побу..Детальніше
Характеристики:
  • Вага 6.4 кг
  • Потужність 1200 Вт
  • Особенности Об'єм контейнера 20 л; Макс потік повітря 70 л/с (у крильчатки); Макс розрідження 26 кПа
7 998 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Передбачені гачки із гумками для зберігання шланга. Вбудована розетка для синхронного увімкнення-вимкнення інструменту та пилососу. Має універсальний адаптер для підключення будь-яких інструментів Bosch Green. Змінний фільтр та мішок для чистої роботи. Підходить для сухого та вологого прибирання. Обладнаний зливним отвором для води. Оснащений функцією всмоктування та здування. Велика сила всмоктування. Універсальне застосування, придатне як для майстерні, так і для збирання будівельного або побутового сміття. Укомплектований різними насадками для різних сфер користування та антистатичним шлангом.
Характеристики
Вага 6.4 кг
Потужність 1200 Вт
Особенности Об'єм контейнера 20 л; Макс потік повітря 70 л/с (у крильчатки); Макс розрідження 26 кПа
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися