0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Пилосос Metabo ASA 30 L PC Inox (602015000)

10 481 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Metabo
  • Модель:  Metabo ASA 30 L PC Inox (602015000)

Пилосос для сухого / вологого прибирання з допуском для промислового застосування. Ідеальний для мобільного використання завдяки малій вазі і компактності. Для пиловидалення при роботі електроінструмента і для прибирання будмайданчика, майстерні, тощо. Розетка для електроінструменту, для використання автоматики увімкнення / вимикання пилосмока. PressClean (очищення під тиском): ручне очищення фільтру потужним повітряним потоком при натисканні кнопки на пилососі. Захист користувачів: сертифікат в..Детальніше
Характеристики:
  • Вага 9.6 кг
  • Додаткові характеристики Довжина шлангу 3.5 m; Довжина кабелю 7.5 m
  • Потужність 1250 Вт
  • Особенности Об'єм контейнера 30 l; Всмоктувальний шланг, Ø 32 mm; Продуктивність повітря (на турбіні) 3600 l/min
10 481 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Пилосос для сухого / вологого прибирання з допуском для промислового застосування. Ідеальний для мобільного використання завдяки малій вазі і компактності. Для пиловидалення при роботі електроінструмента і для прибирання будмайданчика, майстерні, тощо. Розетка для електроінструменту, для використання автоматики увімкнення / вимикання пилосмока. PressClean (очищення під тиском): ручне очищення фільтру потужним повітряним потоком при натисканні кнопки на пилососі. Захист користувачів: сертифікат відповідно до норм ЄС для пилу класу L. Автоматичне відключення пилосмока при збиранні рідини, як тільки контейнер заповнено. З інтегрованою функцією "продування": для видування, сушіння та відведення відпрацьованого повітря. Бак з якісної нержавіючої високосортної сталі. Кріплення для кабелів та шлангів, для практичного транспортування. Практичне відділення для комплектуючих та поверхня для розміщення приладдя.
Характеристики
Вага 9.6 кг
Додаткові характеристики Довжина шлангу 3.5 m; Довжина кабелю 7.5 m
Потужність 1250 Вт
Особенности Об'єм контейнера 30 l; Всмоктувальний шланг, Ø 32 mm; Продуктивність повітря (на турбіні) 3600 l/min
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися