0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Лобзик Bosch PST 900 PEL

3 594 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Bosch
  • Модель:  Bosch PST 900 PEL

Лобзик - практичний, компактний та легкий побутовий ручний електролобзик із серії "Домашній майстер". Лобзикова пилка - гарантована максимальна точність при веденні інструменту вздовж лінії розпилу завдяки системі CutControl. Електролобзик оснащений електронікою для регулювання частоти ходів за допомогою кнопкового вимикача, 4-ступінчастим маятниковим ходом. Для простої зміни лобзикових полотен у лобзику використовується безінструментальна система BOSCH SDS. Система здува тирси і патрубок для пі..Детальніше
Характеристики:
  • Вага 2.2 кг
  • Додаткові характеристики Число ходів холостого ходу, хв 500 - 3100
  • Потужність 620 Вт
  • Особенности Макс товщина матеріалу дерево/сталь, мм 90/8
3 594 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Лобзик - практичний, компактний та легкий побутовий ручний електролобзик із серії "Домашній майстер". Лобзикова пилка - гарантована максимальна точність при веденні інструменту вздовж лінії розпилу завдяки системі CutControl. Електролобзик оснащений електронікою для регулювання частоти ходів за допомогою кнопкового вимикача, 4-ступінчастим маятниковим ходом. Для простої зміни лобзикових полотен у лобзику використовується безінструментальна система BOSCH SDS. Система здува тирси і патрубок для підключення промислового пилососа або стружковідсмоктувача гарантують чисту роботу без пилу, що особливо важливо для оператора, що знаходиться в закритому приміщенні.
Характеристики
Вага 2.2 кг
Додаткові характеристики Число ходів холостого ходу, хв 500 - 3100
Потужність 620 Вт
Особенности Макс товщина матеріалу дерево/сталь, мм 90/8
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися

Мітки: Лобзик,Bosch,PST,900,PEL