0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Акумуляторний лобзик Bosch GST 185-LI (0.601.5B3.023)

8 586 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Bosch
  • Модель:  Bosch GST 185-LI (0.601.5B3.023)

Bosch GST 185-LI – це зручний та потужний інструмент, який ідеально підходить для розпилювання деревини, металу, пластику та інших матеріалів. Він забезпечує високу продуктивність, комфортну роботу та точність різання. Легкий та компактний корпус лобзика робить його зручним у використанні та забезпечує точність різання. Завдяки ергономічній рукоятці з м'яким покриттям, лобзик зручний у роботі та не викликає втоми навіть при тривалому використанні. Швидкість пиляння залежить від сили на..Детальніше
8 586 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Bosch GST 185-LI – це зручний та потужний інструмент, який ідеально підходить для розпилювання деревини, металу, пластику та інших матеріалів. Він забезпечує високу продуктивність, комфортну роботу та точність різання. Легкий та компактний корпус лобзика робить його зручним у використанні та забезпечує точність різання. Завдяки ергономічній рукоятці з м'яким покриттям, лобзик зручний у роботі та не викликає втоми навіть при тривалому використанні. Швидкість пиляння залежить від сили натискання на пускову кнопку – від 0 до 3500 ход/хв.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися