0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Акумуляторний дриль-шурупокрут Makita DF333DWAE

5 451 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Makita
  • Модель:  Makita DF333DWAE

Акумуляторний дриль-шурупокрут DF333DWAE розрахований на швидке виконання робіт, пов'язаних з елементами кріплення. DF333DWAE дозволяє затягнути та витягнути кріплення, просвердлити отвір у металах та дереві. Працездатність забезпечує літій-іонний акумулятор 10,8 або 12 серії CXT. Такий акумулятор захищений від саморозряду, не має ефекту пам'яті. Можна підзарядити за будь-якого рівня залишкового заряду. Дві робочі швидкості дозволяють працювати з м'якими та твердими матеріалами. На п..Детальніше
Характеристики:
  • Вага 1.1 кг
  • Додаткові характеристики реверс; регулювання обертів; суцільнометалевий редуктор
  • Особенности Діаметр патрона 10 мм; Швидкість обертання 1700 об/хв
  • Живлення акумулятор Li-Ion 10.8 В 2 А•г
5 451 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Акумуляторний дриль-шурупокрут DF333DWAE розрахований на швидке виконання робіт, пов'язаних з елементами кріплення. DF333DWAE дозволяє затягнути та витягнути кріплення, просвердлити отвір у металах та дереві. Працездатність забезпечує літій-іонний акумулятор 10,8 або 12 серії CXT. Такий акумулятор захищений від саморозряду, не має ефекту пам'яті. Можна підзарядити за будь-якого рівня залишкового заряду. Дві робочі швидкості дозволяють працювати з м'якими та твердими матеріалами. На першій передачі здійснює до 450 обертів за хвилину. На другий робить до 1700 об/хв. Крутний момент при м'якому загвинчуванні 14 Нм, жорсткому 30 Нм. Крутний момент має 18 ступенів регулювання. Швидкозатискний патрон з шпинделем, що блокується, дозволяє легко змінювати оснащення. Можна зафіксувати належність із діаметром хвостовика від 0,8 до 10 мм. Дозволяє зробити отвір у металі 10 мм, у дереві 21 мм. Додатково висвітлить зону роботи інтегрований світлодіод. Рукоятка з гумовими накладками зручно лежить у руці, не ковзає в процесі роботи.
Характеристики
Вага 1.1 кг
Додаткові характеристики реверс; регулювання обертів; суцільнометалевий редуктор
Особенности Діаметр патрона 10 мм; Швидкість обертання 1700 об/хв
Живлення акумулятор Li-Ion 10.8 В 2 А•г
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися