0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Комплект Dahua Warkit (Wire)

22 480 грн.
  • В наявності
  • Модель:  Dahua Warkit (Wire)

Бюджетний кіт-комплект від Dahua, який стане в нагоді там, де потрібно швидко розгорнути точку відеонагляду з можливістю керування роботизованою камерою і використання 25-х зума. Такий кіт-комплект чудово підійде як для цивільних, так і для тактичних задач. Комплект складається з базової та опціональної складових, що спрощує вибір при будь-якому бюджеті та вимогах.Опис кіту*Вартість вказана за базовий комплект. В залежності від сценарію використання вартість комплекту може бути збільшена виходяч..Детальніше
22 480 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Бюджетний кіт-комплект від Dahua, який стане в нагоді там, де потрібно швидко розгорнути точку відеонагляду з можливістю керування роботизованою камерою і використання 25-х зума. Такий кіт-комплект чудово підійде як для цивільних, так і для тактичних задач. Комплект складається з базової та опціональної складових, що спрощує вибір при будь-якому бюджеті та вимогах.Опис кіту*Вартість вказана за базовий комплект. В залежності від сценарію використання вартість комплекту може бути збільшена виходячи зі опціонального списку обладнання.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися
Показати ще