0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Комплект Dahua Warkit (Wi-Fi)

25 100 грн.
  • В наявності
  • Модель:  Dahua Warkit (Wi-Fi)

Потрібна потужна камера на віддалені до 10км від точки знаходження оператора? Немає можливості прокладати комунікації? Є необхідність в 25х-зумі та можливості "крутити головою"?В компанії Viatec є рішення! Dahua WarKIT Wi-Fi - це комплект, який об'єднує в собі використання Wi-Fi - мосту Mikrotik і роботизованої камери Dahua, якою можна керувати навіть з безкоштовного додатку DMSS з будь-якої точки світу.Опис кіту*Вартість вказана за базовий комплект. В залежності від сценарію використання ва..Детальніше
25 100 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Потрібна потужна камера на віддалені до 10км від точки знаходження оператора? Немає можливості прокладати комунікації? Є необхідність в 25х-зумі та можливості "крутити головою"?В компанії Viatec є рішення! Dahua WarKIT Wi-Fi - це комплект, який об'єднує в собі використання Wi-Fi - мосту Mikrotik і роботизованої камери Dahua, якою можна керувати навіть з безкоштовного додатку DMSS з будь-якої точки світу.Опис кіту*Вартість вказана за базовий комплект. В залежності від сценарію використання вартість комплекту може бути збільшена виходячи зі опціонального списку обладнання.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися
Показати ще