0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

дротовий адресний сповіщувач задимлення СПДОТА

445 грн.
  • Нет в наличии
  • Модель:  СПДОТА

Омега СПДОТА (ІПДОТА) використовується в адресних шлейфах пожежних централей «ОМЕГА» Забезпечує стійке виявлення продуктів горіння та піролізу у закритих приміщеннях. Передає сигнал «ПОЖЕЖА» на пожежні приймально-контрольні прилади (ППКП) «Омега». Сповіщувач СПДОТА розрахований на цілодобову роботу у системі пожежної сигналізації. Вбудовані індикатори повідомляють про стан сповіщувача. Функція самодіагностики дозволяє контролювати працездатність сповіщувача та..Детальніше
Характеристики:
  • Вага 150 г
  • Живлення 12 В, 0,30 мА - 8 мА
  • Робоча температура -30 С - +55 С
  • Розміри 100 х 100 х 50 мм
  • Ступінь захисту IP 30
445 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Омега СПДОТА (ІПДОТА) використовується в адресних шлейфах пожежних централей «ОМЕГА» Забезпечує стійке виявлення продуктів горіння та піролізу у закритих приміщеннях. Передає сигнал «ПОЖЕЖА» на пожежні приймально-контрольні прилади (ППКП) «Омега». Сповіщувач СПДОТА розрахований на цілодобову роботу у системі пожежної сигналізації. Вбудовані індикатори повідомляють про стан сповіщувача. Функція самодіагностики дозволяє контролювати працездатність сповіщувача та у разі несправності передавати сигнал "ВІДПОВІДЬ" на приймально-контрольний прилад. Після усунення несправності чи сигналу «тривоги» сповіщувач автоматично перетворюється на початковий «черговий режим»
Характеристики
Вага 150 г
Живлення 12 В, 0,30 мА - 8 мА
Робоча температура -30 С - +55 С
Розміри 100 х 100 х 50 мм
Ступінь захисту IP 30
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися