0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Модуль розширення зон Satel INT- Е

2 141 грн.
  • Нет в наличии
  • Виробник:  Satel
  • Модель:  Satel INT- Е

Модуль призначений для спільної роботи з приймально-контрольними приладами INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA Plus, PERFECTA та PERFECTA-T, а також мережевими контролерами ACCO-NT. Пристрій замінює модуль CA-64 E/CA-64 EPS. INT-E дозволяє розширити систему на 8 дротових зон, що дозволяє безпосередньо підключати вібраційні сповіщувачі та сповіщувачі руху рольставні. Додатковий тамперний вхід дозволяє виявити неавторизоване відкриття корпусу, в якому встановлено модуль...Детальніше
Характеристики:
  • Метод роботи розширення системи на 8 зон
  • Підключення NO, NC; EOL, 2EOL/NO, 2EOL/NC (у поєднанні з приймально-контрольними приладами); 3EOL (прилад INTEGRA Plus)
  • Сумісність для спільної роботи з INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA Plus, PERFECTA та PERFECTA-T, контролерами ACCO-NT
2 141 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Модуль призначений для спільної роботи з приймально-контрольними приладами INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA Plus, PERFECTA та PERFECTA-T, а також мережевими контролерами ACCO-NT. Пристрій замінює модуль CA-64 E/CA-64 EPS. INT-E дозволяє розширити систему на 8 дротових зон, що дозволяє безпосередньо підключати вібраційні сповіщувачі та сповіщувачі руху рольставні. Додатковий тамперний вхід дозволяє виявити неавторизоване відкриття корпусу, в якому встановлено модуль.
Характеристики
Метод роботи розширення системи на 8 зон
Підключення NO, NC; EOL, 2EOL/NO, 2EOL/NC (у поєднанні з приймально-контрольними приладами); 3EOL (прилад INTEGRA Plus)
Сумісність для спільної роботи з INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA Plus, PERFECTA та PERFECTA-T, контролерами ACCO-NT
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися