0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Кронштейн для датчиків ЕКУ

26 грн.
  • Нет в наличии
  • Модель:  ЕКУ

Кронштейн для датчиків ЕКУ – це поворотний універсальний кронштейн для стінового чи стельового кріплення охоронних датчиків руху або датчиків розбиття скла. Канал для прокладання проводу послужить для обережного монтажу і оберігає від механічного або атмосферного впливу на нього. Кріплення може повертатися праворуч або ліворуч. Міцний корпус виготовлений з ABS пластику білого кольору, який абсолютно поєднується з кольором детектора та має електроізоляційні властивості, хімічну інертність т..Детальніше
26 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Кронштейн для датчиків ЕКУ – це поворотний універсальний кронштейн для стінового чи стельового кріплення охоронних датчиків руху або датчиків розбиття скла. Канал для прокладання проводу послужить для обережного монтажу і оберігає від механічного або атмосферного впливу на нього. Кріплення може повертатися праворуч або ліворуч. Міцний корпус виготовлений з ABS пластику білого кольору, який абсолютно поєднується з кольором детектора та має електроізоляційні властивості, хімічну інертність та водостійкість.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися