0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Блок iндикацiТ та управлiння Лiнд-7Т

618 грн.
  • Нет в наличии
  • Модель:  Лiнд-7Т

Лінд-7Т - це спеціальний виносний модуль індикації, що дозволяє не тільки відслідковувати стан того чи іншого об'єкта, але і здійснювати постановку/зняття об'єкта під охорону. Комплект Лінд-7Т - крім самого модуля, укладеного в спеціальний пластиковий корпус з винесеною діодної індикацією стану зон (всього їх вісім), має в комплекті три ключа типу Dallas Touch Memory DS1990. Додатково, прилад Лінд-7Т забезпечує індикацію наявності проблем на линиии між Лінд і ППК Лунь...Детальніше
Характеристики:
  • Живлення 12В
  • Розміри 68 х 68 х 17 мм
  • Сумісність для роботи з приладами «Лунь-7Т», «Лунь-7Н», «LanCom»
618 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Лінд-7Т - це спеціальний виносний модуль індикації, що дозволяє не тільки відслідковувати стан того чи іншого об'єкта, але і здійснювати постановку/зняття об'єкта під охорону. Комплект Лінд-7Т - крім самого модуля, укладеного в спеціальний пластиковий корпус з винесеною діодної індикацією стану зон (всього їх вісім), має в комплекті три ключа типу Dallas Touch Memory DS1990. Додатково, прилад Лінд-7Т забезпечує індикацію наявності проблем на линиии між Лінд і ППК Лунь.
Характеристики
Живлення 12В
Розміри 68 х 68 х 17 мм
Сумісність для роботи з приладами «Лунь-7Т», «Лунь-7Н», «LanCom»
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися