0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Ключ моніторингу працездатності HikPartner-Pro - Health Monitoring/20IPC/1year

6 462 грн.
  • В наявності
  • Виробник:  Hikvision
  • Модель:  HikPartner-Pro - Health Monitoring/20IPC/1year

Пакет моніторингу працездатності для 20 IP-камер на 1 рік, підтримка IP-камери, підключеної безпосередньо до хмари. Інсталятор вводить ключ на порталі Hik-ProConnect, щоб активувати послугу.Функції:1. Моніторинг працездатності з панеллю приладів2. Повідомлення про вимкнення пристрою в режимі реального часу3. Налаштуйте конфігурацію правил зв'язування4. Управління ролями та дозволами співробітників5. Управління журналом6. П'ять облікових записів установника (адміністратор установника + чо..Детальніше
6 462 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Пакет моніторингу працездатності для 20 IP-камер на 1 рік, підтримка IP-камери, підключеної безпосередньо до хмари. Інсталятор вводить ключ на порталі Hik-ProConnect, щоб активувати послугу.Функції:1. Моніторинг працездатності з панеллю приладів2. Повідомлення про вимкнення пристрою в режимі реального часу3. Налаштуйте конфігурацію правил зв'язування4. Управління ролями та дозволами співробітників5. Управління журналом6. П'ять облікових записів установника (адміністратор установника + чотири співробітники)
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися