0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Кабель FO 12F RODENT RESTN GEL 9/125 АМР

0 грн.
  • Нет в наличии
  • Модель:  FO 12F RODENT RESTN GEL 9/125 АМР

Кабель AMP FO 12х9/125 LSZH OS2 (1-599625-4) – це універсальний кабель, який можна використовувати для прокладання всередині та зовні будівель. Він має велику кількість одномодових провідників, які покриті окремою ізоляцією. Вся внутрішня частина такого кабелю залита гелем, що запобігає випадковому пошкодженню структури його провідників при монтажі або постійному використанні. Його перевагою є наявність захисної броні, виготовленої з гофрованої стрічки. Така сталева стрічка надійно захисти..Детальніше
0 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Кабель AMP FO 12х9/125 LSZH OS2 (1-599625-4) – це універсальний кабель, який можна використовувати для прокладання всередині та зовні будівель. Він має велику кількість одномодових провідників, які покриті окремою ізоляцією. Вся внутрішня частина такого кабелю залита гелем, що запобігає випадковому пошкодженню структури його провідників при монтажі або постійному використанні. Його перевагою є наявність захисної броні, виготовленої з гофрованої стрічки. Така сталева стрічка надійно захистить кабель від гризунів під час його прокладання у траншеї або кабельної каналізації.
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися