0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн. 

Вказівник світловий Электрон ТС-12

354 грн.
  • В наявності
  • Модель:  Электрон ТС-12

Пластиковий корпус зі світлодіодним підсвічуванням 12В забезпечує видимість за відсутності зовнішнього освітлення або задимлення. Світлове табло є евакуаційним знаком пожежної безпеки та призначене для оповіщення та регулювання руху людей під час пожежі або іншої небезпеки. Табло встановлюються на шляху евакуації для забезпечення своєчасного та безпечного виходу із приміщення. Кількість та місце встановлення регламентується нормами пожежної безпеки...Детальніше
Характеристики:
  • Клас захисту IP41
  • Живлення 12 В DC
  • Робоча температура -30 °С - +50 °С
  • Розмір 110 х 300 х 32 мм
354 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою, безготівковий розрахунок, онлайн оплата UAPAY, післяоплата

           

Доставка
Доставка

Безкоштовна доставка за умови замовлення від 2000 гривень

Обмін / повернення
Обмін / повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"

Пластиковий корпус зі світлодіодним підсвічуванням 12В забезпечує видимість за відсутності зовнішнього освітлення або задимлення. Світлове табло є евакуаційним знаком пожежної безпеки та призначене для оповіщення та регулювання руху людей під час пожежі або іншої небезпеки. Табло встановлюються на шляху евакуації для забезпечення своєчасного та безпечного виходу із приміщення. Кількість та місце встановлення регламентується нормами пожежної безпеки.
Характеристики
Клас захисту IP41
Живлення 12 В DC
Робоча температура -30 °С - +50 °С
Розмір 110 х 300 х 32 мм
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися